Παρασκευή Μηλόπιτας Σκεπαστής

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του ΕΠΑ.Λ. ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, της  Γ΄ τάξης της Ειδικότητας Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών, του τομέα Γεωπονίας Τεχνολογίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος, εφαρμόζουν στην πράξη τις θεωρητικές γνώσεις που αποκτήθηκαν στα μαθήματα Επεξεργασία Μεταποίηση Προϊόντων Φυτικής Παραγωγής, χρησιμοποιούν εποχικά και Ελληνικά μήλα και αλεύρι για παρασκευή Μηλόπιτας σκεπαστής.

Χρησιμοποιήθηκαν μαχαίρια, πλαστικά και ανοξείδωτα  δοχεία, στίφτες, πολυκόφτης,  κατσαρόλες, ταψιά, ηλεκτρική κουζίνα.

Κάντε κλικ εδώ για το φωτογραφικό υλικό.

Share this

Σημείωση: Τα παραπάνω πλαίσια (Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εκπαιδευτικές Πύλες, Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο) περιέχουν αυτόματες/ανεξάρτητες ροές ειδήσεων (RSS) και παραθέτονται για ενημερωτικούς σκοπούς. Το σχολείο και οι εκπαιδευτικοί του δεν φέρουν απολύτως καμμία ευθύνη για το περιεχόμενό τους.