ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΓΛΥΚΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β' και Γ' τάξης  της ειδικότητας  Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών, του τομέα Γεωπονίας Τεχνολογίας  Τροφίμων και Διατροφής, εφαρμόζουν στην πράξη τις θεωρητικές γνώσεις που αποκτούν στα μαθήματα Επεξεργασία Μεταποίηση Προϊόντων Φυτικής Παραγωγής και Μηχανολογικός Εξοπλισμός Γεωργικών Βιομηχανιών.

Χρησιμοποιήθηκαν πλαστικά δοχεία, κατσαρόλες, ηλεκτρική κουζίνα.

Κάντε κλικ εδώ για το φωτογραφικό υλικό.

Share this

Σημείωση: Τα παραπάνω πλαίσια (Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εκπαιδευτικές Πύλες, Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο) περιέχουν αυτόματες/ανεξάρτητες ροές ειδήσεων (RSS) και παραθέτονται για ενημερωτικούς σκοπούς. Το σχολείο και οι εκπαιδευτικοί του δεν φέρουν απολύτως καμμία ευθύνη για το περιεχόμενό τους.