ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΟΥΒΩΝ

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β' και Γ' τάξης  της ειδικότητας  Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών του τομέα Γεωπονίας Τεχνολογίας  Τροφίμων και Διατροφής, στα πλαίσια των μαθημάτων Φυτική Παραγωγή, Επεξεργασία Μεταποίηση Προϊόντων Φυτικής Παραγωγής και Μηχανολογικός Εξοπλισμός Γεωργικών Βιομηχανιών, επισκέφτηκαν το Μουσείο Ελιάς, στις Βούβες Κολυμβαρίου, ξεναγήθηκαν στους χώρους των εκθεμάτων και είχαν την ευκαιρία να δουν όλη τη διαδικασία συλλογής ελαιόκαρπου  καθώς και έκθλιψης, στην πορεία των χρόνων.

Επίσης είδαν από κοντά την αρχαιότερη Ελιά που υπάρχει στην Ελλάδα, από την οποία φτιάχνονται τα στεφάνια στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Κάντε κλικ εδώ για το φωτογραφικό υλικό.

Share this

Σημείωση: Τα παραπάνω πλαίσια (Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εκπαιδευτικές Πύλες, Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο) περιέχουν αυτόματες/ανεξάρτητες ροές ειδήσεων (RSS) και παραθέτονται για ενημερωτικούς σκοπούς. Το σχολείο και οι εκπαιδευτικοί του δεν φέρουν απολύτως καμμία ευθύνη για το περιεχόμενό τους.