Αναγνώριση κυττάρων από κρεμμύδι

Οι Μαθητές της Β΄ Τάξης Τομέα Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος, εξοικειώνονται με τη λειτουργία του Μικροσκοπίου και μαθαίνουν με τη βοήθεια των καθηγητριών τους να φτιάχνουν παρασκευάσματα φυτικών κυττάρων από κρεμμύδι, στα πλαίσια των Εργαστηριακών Ασκήσεων Φυτικής Παραγωγής, Μορφολογία Κυττάρων.

Υλικά και Όργανα που χρησιμοποιούνται: Μικροσκόπιο, Αντικειμενοφόρες Πλάκες, Καλυπτρίδες, Ξυράφι, Νυστέρι, Βελόνα,  Λαβίδα.

Κάντε κλικ εδώ για το φωτογραφικό υλικό.

Share this

Σημείωση: Τα παραπάνω πλαίσια (Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εκπαιδευτικές Πύλες, Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο) περιέχουν αυτόματες/ανεξάρτητες ροές ειδήσεων (RSS) και παραθέτονται για ενημερωτικούς σκοπούς. Το σχολείο και οι εκπαιδευτικοί του δεν φέρουν απολύτως καμμία ευθύνη για το περιεχόμενό τους.