Απρίλιος 2015

Επίσκεψη μαθητών του Τομέα Γεωπονίας, Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής σε Συσκευαστήριο και Ελαιουργείο

Από την εφημερίδα "Χανιώτικα Νέα" στις 2/4/2015 9:38πμ

Επίσκεψη μαθητών σε Συσκευαστήριο και Ελαιουργείο

Επίσκεψη σε συσκευαστήριπ και σε ελαιουργείο στην περιοχή της Αγιάς πραγματοποίησαν οι μαθητές από τις τάξεις Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής, Ζωικής Παραγωγής, Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών του ΕΠΑ.Λ. Ελ. Βενιζέλου (φωτ).

Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του συσκευαστηρίου Αντωνάκη και του ελαιουργείου Κανιαδάκη και ενημερώθηκαν από τους  επαγγελματίες του πρωτογενούς και Δευτερογενούς τομέα και όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του σχολείου «μπόρεσαν να διακρίνουν τη σχέση οικονομικής ανάπτυξης και απασχόλησης στον αγροτικό-μεταποιητικό τομέα, να ενημερωθούν για τον τρόπο παραγωγής, μεταποίησης, συσκευασίας συγκεκριμένων προϊόντων, να αναγνωρίσουν τον μηχανολογικό εξοπλισμό, να έρθουν σε επαφή με τους εργαζομένους καθώς και τους χώρους εργασίας».

Οι μαθητές συνοδεύονταν από τους γεωπόνους καθηγητές του Τομέα: Ανδρεαδάκη Ανδρέα, Μπριντάκη Αλεξάνδρα, Παπαδόπουλο Χρήστο, Σαρχάνη Ευθαλία και Σταυρουλάκη Αργύρη.

Άρθρο: http://www.haniotika-nea.gr/episkepsi-mathiton-se-eleourgio/

 

Κάντε κλικ για να δείτε το φωτογραφικό υλικό της επίσκεψης.

Σημείωση: Τα παραπάνω πλαίσια (Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εκπαιδευτικές Πύλες, Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο) περιέχουν αυτόματες/ανεξάρτητες ροές ειδήσεων (RSS) και παραθέτονται για ενημερωτικούς σκοπούς. Το σχολείο και οι εκπαιδευτικοί του δεν φέρουν απολύτως καμμία ευθύνη για το περιεχόμενό τους.