Οι μαθητές της Β'- Γ' τάξης του Τομέα Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος του Ε.ΠΑ.Λ. ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, στα πλαίσια των Εργαστηριακών Ασκήσεων των μαθημάτων Ζωικής Παραγωγής και Επεξεργασίας και Μεταποίησης Ζωικών Προϊόντων ξεναγήθηκαν στην υπερσύγχρονη μονάδα επεξεργασίας, τυποποίησης και εμπορίας νωπών, κατεψυγμένων κρεάτων και παρασκευασμάτων της Πατεράκης Α.Ε, μια Κρητική οικογενειακή επιχείρηση εύρωστη και δυναμική.
Ενημερώθηκαν από έμπειρους και καταξιωμένους επαγγελματίες του Πρωτογενή Τομέα για τα ΣΤΑΔΙΑ, τη ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ, από τη παραλαβή πρώτων υλών μέχρι τη διάθεση των προϊόντων στους καταναλωτές κάτω από αυστηρές συνθήκες υγιεινής ασφάλειας και Ποιοτικού Ελέγχου αφου η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας HACCP & ISO 22000 για την ασφάλεια των τροφίμων σε όλα τα στάδια της παραγωγής.
Κάντε κλικ εδώ για το φωτογραφικό υλικό της επίσκεψης.
Ενημερώθηκαν από έμπειρους και καταξιωμένους επαγγελματίες του Πρωτογενή Τομέα για τα ΣΤΑΔΙΑ, τη ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ, από τη παραλαβή πρώτων υλών μέχρι τη διάθεση των προϊόντων στους καταναλωτές κάτω από αυστηρές συνθήκες υγιεινής ασφάλειας και Ποιοτικού Ελέγχου αφου η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας HACCP & ISO 22000 για την ασφάλεια των τροφίμων σε όλα τα στάδια της παραγωγής.
Κάντε κλικ εδώ για το φωτογραφικό υλικό της επίσκεψης.