Οι μαθητές και οι μαθήτριες του ΕΠΑ.Λ. ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, της Γ' τάξης της Ειδικότητας Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών, του τομέα Γεωπονίας Τεχνολογίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος, εφαρμόζουν στην πράξη τις θεωρητικές γνώσεις που αποκτήθηκαν στα μαθήματα Επεξεργασία Μεταποίηση Προϊόντων Φυτικής Παραγωγής, χρησιμοποιούν εποχικά και Ελληνικά μήλα και αλεύρι για παρασκευή Μηλόπιτας σκεπαστής.
Χρησιμοποιήθηκαν μαχαίρια, πλαστικά και ανοξείδωτα δοχεία, στίφτες, πολυκόφτης, κατσαρόλες, ταψιά, ηλεκτρική κουζίνα.
Κάντε κλικ εδώ για το φωτογραφικό υλικό.
Χρησιμοποιήθηκαν μαχαίρια, πλαστικά και ανοξείδωτα δοχεία, στίφτες, πολυκόφτης, κατσαρόλες, ταψιά, ηλεκτρική κουζίνα.
Κάντε κλικ εδώ για το φωτογραφικό υλικό.