Οι μαθητές και οι μαθήτριες του ΕΠΑ.Λ. ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, της Γ' τάξης της Ειδικότητας Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών, του τομέα Γεωπονίας Τεχνολογίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος, εφαρμόζουν στην πράξη τις θεωρητικές γνώσεις που αποκτήθηκαν στα μαθήματα Επεξεργασία Μεταποίηση Προϊόντων Φυτικής Παραγωγής, χρησιμοποιούν εποχικά και ντόπια φρούτα για παραγωγή Λικέρ από Ρόδι.
Χρησιμοποιήθηκαν πλαστικά δοχεία, σουρωτήρια, κατσαρόλες, γυάλινα μπουκάλια.
Κάντε κλικ εδώ για το φωτογραφικό υλικό.
Χρησιμοποιήθηκαν πλαστικά δοχεία, σουρωτήρια, κατσαρόλες, γυάλινα μπουκάλια.
Κάντε κλικ εδώ για το φωτογραφικό υλικό.